Acasă Actualitate Sute de artiști participanți la Festivalul Inimilor au așteptat ore în șir...

Sute de artiști participanți la Festivalul Inimilor au așteptat ore în șir pentru ca elevii lui Popa’S să le facă portretul

394
DISTRIBUIȚI

Sute de artiști veniți din cele 12 țări la Timișoara cu prilejul Festivalului Inimilor 2019 au vizitat, sâmbătă 6 iulie, Muzeul Național al Banatului și Muzeul Popa Popa’S din cadrul Bastionului Theresia și au așteptat ore în șir pentru ca elevii marelui artist Popa S să le surprindă chipul într-o caricatură.

Festivalul Inimilor 2019 împlinește 30 de ani. Ediția aniversară a celui mai amplu festival mondial de folclor din România a dus la Timișoara, în perioada 3 -7 iulie, artiști și ansambluri din 12 țări.

”Suntem mândri de faptul că am devenit și noi gazde, chiar și pentru câteva ore.

Mulțumim maestrului Ștefan Popa Popa’S pentru implicare, elevilor săi pentru răbdare și suntem bucuroși să primim oaspeți și în zilele care urmează. 

Menționăm că Festivalul Inimilor este primul eveniment din România înscris în Calendarul Internațional de Organizare a Festivalurilor Folclorice, iar astăzi el este cunoscut, cu adevărat, pe tot mapamondul”, este mesajul Muzeului Național al Banatului.

Comentarii

comentarii