Acasă Actualitate Sute de elevi au început pregătirea pentru bacalaureat 2020, la Universitatea de...

Sute de elevi au început pregătirea pentru bacalaureat 2020, la Universitatea de Vest Timișoara

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă 1 februarie 2020, la Universitatea de Vest Timișoara – UVT – a început pregătirea suplimentară pentru examenul de bacalaureat pentru elevii din Timiș, la toate disciplinele de cultură generală.

Sute de copii au beneficiat, sâmbătă 1 februarie 2020, de cunoștințele, pregătirea și pasiunea cadrelor didactice de la UVT.

Programul de pregătire va fi organizat săptămânal, în zilele de sâmbătă, pe întreaga perioadă a intervalului 1 februarie – 30 mai, după orarul de mai jos, structurat tocmai pentru a le permite elevilor să participe la orele de studiu și exerciții organizate pentru toate disciplinele examenului de Bacalaureat:

între orele 9:00 și 10:30 – limba și literatura română;

între orele 10:45 și 12:15 – matematică și istorie;

între orele 12:30 și 14:00 – disciplinele aferente probei nr. 3 de la examenul de Bacalaureat (geografie, logică și argumentare, psihologie, economie, sociologie, filosofie, fizică, chimie, biologie, informatică).

Cursurile se vor desfășura în săli din sediul central UVT (bd. Vasile Pârvan nr. 4).

Elevii care doresc sa participe la pregătirea BAC-ului în programul de la UVT vor avea la dispoziție un link ce le va permite înscrierea și accesul la programul de pregătire, pe site-ul https://www.uvt.ro/ro/.

Comentarii

comentarii