Acasă Economic Sute de job-uri pentru personalul medical, în acest weekend, la Timișoara

Sute de job-uri pentru personalul medical, în acest weekend, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Weekend-ul acesta se anunță unul plin de oportunități pentru cadrele medicale din Timișoara aflate în căutarea unui nou loc de muncă. Medicii specialiști, medicii rezidenți, dentiștii, medicii de familie, asistenții medicali, fizioterapeuții, moașele și cadrele medicale auxiliare sunt așteptate sâmbătă, 6 mai, la Centrul Regional de Afaceri, între orele 10:00 și 16:00, la cel mai mare târg de recrutare în domeniul medical din România.
Ediția din această primăvară aduce la târg și recrutori locali, cererea pentru personalul medical fiind una ridicată în această perioadă și în România. Astfel, printre centrele medicale care și- au confirmat prezența la târg se numără Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria. Aceștia sunt dornici să își mărească echipa cu medici specialiști, asistenți medicali, dar și infirmieri, iar cei care doresc să profeseze în una din unitățile lor trebuie să știe că vor face parte dintr-un colectiv tânăr și dinamic și vor avea parte de o dezvoltare profesională continuă în unele dintre cele mai moderne centre medicale din țara noastră.
Ca în fiecare an, personalul medical este foarte căutat și de spitalele din Europa, motiv pentru care recrutorii internaționali sunt prezenți și de această dată la Timișoara cu oportunități pliate pe nevoile cadrelor medicale și cu oferte foarte avantajoase. La târgul din acest an cele mai multe oferte vin din partea spitalelor și clinicilor din Germania și Marea Britanie, dar și din Țările Nordice. Ofertele recrutorilor prezenți sâmbătă, pe 6 mai, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara includ un pachet salarial avantajos, dar și sprijin prin oferirea de cursuri de limbă străină și ajutor în relocarea întregii familii.
“Participarea la Târgul de Job-uri pentru Personalul Medical de la Timișoara îi ajută pe cei care sunt în căutarea unor noi oportunități în Europa să înțeleagă care sunt demersurile care trebuie făcute pentru echivalarea documentelor și care sunt pașii care trebuie urmați pentru a beneficia de un loc de muncă în cel mai scurt timp posibil. Mai mult decât atât, este importat de știut că ei vor primi consultanță și sprijin pe tot parcursul procesului de schimbare a locului de muncă”, precizează Corina Pop, Sales Manager Cariere în Alb.
Pe lângă ofertele numeroase pentru medicii specialiști sau asistenții medicali, la Târgul de Job-uri pentru Personalul Medical și cei care se află la început de drum în această carieră vor avea șansa de a afla de la recrutori toate informațiile de care au nevoie pentru a începe cu dreptul drumul spre o carieră de succes. Reprezentanții centrelor medicale prezente la târg sunt mai mult decât încântați să interacționeze cu persoane dornice de dezvoltare și evoluție profesională și vin pregătiți să răspundă la toate întrebările.
Mai multe informații despre Târgurile de Joburi organizate de Cariere în Alb primăvara aceasta în România se pot găsi pe www.careersinwhite.com.

Comentarii

comentarii