Acasă Eveniment Sute de mii de pachete de ţigări, ascunse între napolitane, au fost...

Sute de mii de pachete de ţigări, ascunse între napolitane, au fost descoperite la Vama Nădlac

DISTRIBUIȚI

Un şofer bulgar este cercetat penal, după ce poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere Nădlac au găsit în autotrenul condus de acesta sute de mii de pachete de ţigări de contrabandă ascunse între napolitane, care urmau să ajungă în Germania.
Ţigările au fost descoperite în cursul nopţii de marţi spre miercuri, când cetăţeanul bulgar Petrov S., de 47 ani, s-a prezentat la ieşirea din ţară, conducând un automarfar marca DAF. „În TIR ar fi trebuit să fie, conform documentelor de însoţire a mărfii, peste 19 tone de napolitane. La controlul autotrenului, poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali au descoperit ascunse între napolitane, prin metoda «capac», ţigări de contrabandă. Marfa urma să ajungă în Germania“, a declarat, miercuri, agent Mihaela Leş, purtător de cuvânt la Poliţia de Frontieră Arad.
Inspectorii vamali au reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări, 700 de baxuri (350.000 de pachete de ţigări), acestea fiind în prezent inventariate. De asemenea, poliţiştii de frontieră continuă cercetările pentru stabilirea persoanelor implicate în acest caz, iar şoferul este cercetat pentru contrabandă.

Comentarii

comentarii