Acasă Politica Tabără îi cere Anei Munteanu să nu mai asemene PNL cu AUR

Tabără îi cere Anei Munteanu să nu mai asemene PNL cu AUR

DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Timișoara s-a văzut etichetat într-o postare pe Facebook, lansată de ”colega” sa de guvernare locală, Ana Munteanu, prin care aceasta îi cerea să se delimiteze de manifestările a doi politicieni din Mogoșoaia care atacaseră o consilieră locală USR pe motive… imobiliare.

Tabără s-a declarat total împotriva unor astfel de manifestări ale colegilor săi de partid, a anunțat că se va interesa ce s-a întâmplat acolo și că va cere sancțiuni dure împotriva celui vinovat.

”Am primit un mesaj de la colega mea Ana Munteanu, prin care îmi cere să mă delimitez de colegi din București pentru un comportament deplasat la adresa unei colege de la USR. Mă delimitez total de asemenea manifestări, mă voi interesa concret despre ce e vorba. Dacă acele lucruri sun adevărate, în partid eu voi cere măsuri drastice”, a spus Tabără.

El insistă că nu acceptă asemenea acțiuni, mai ales că și Timișoara a trecut la alegerile interne prin asemenea situație. Totuși, el o acuză pe Munteanu că face asemănări între PNL și AUR, chiar dacă partidul acesteia a pus un membru important al AUR Timiș în consiliul de administrație de la Piețe, fără să-și asume acest lucru.

”Știți că eu nu sunt de acord cu asemenea manifestări, am trecut și noi prin așa ceva. În Timișoara nu există așa ceva, ba din contră, noi am fost făcuți resturi de către colegii de la USR. Îi mulțumesc pentru tag, pentru că a făcut o apropiere între PNL și AUR, eu sunt un tip elegant nu îmi place să fac trimiteri între persoane și partide. Dar trebuie să spun, prima dată ar trebui să ne explice ea cum cei de la USR Timișoara au pus în consiliul de administrație de la Piețe SA pe secretarul general al AUR pe județ. Care striga acum două săptămâni ieși afară, javră ordinară, lui Fritz. Și colegi de la USR nu sunt de acord cu ce se întâmplă acolo, cert este că este un membru de la AUR, votat în consiliul de administrație la Piețe, de către USR. Ar trebui să își asume, trebuie să îți asumi ceea ce faci și nu să ataci în permanență”, a mai subliniat Tabără.

Comentarii

comentarii