Acasă Actualitate Tabără îl acuză pe Lațcău de blocarea unor proiecte ale orașului...

Tabără îl acuză pe Lațcău de blocarea unor proiecte ale orașului doar pentru că au fost întocmite de el

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Cosmin Tabără lansează un atac direct la adresa celui de al doilea viceprimar al orașului, Ruben Lațcău, spunând că acesta a blocat efectiv mai multe proiecte de hotărâre, care reglementau situația juridică a unor terenuri ale Timișoarei, care ar fi ajutat enorm comunitatea, oferind spații verzi și terenuri de sport.

Le-a blocat pentru că nu poate să își aloce meritele și, în plus, au fost întocmite de Direcția care s-a aflat în subordinea lui Tabără, căzut acum în dizgrație total în fața conducerii USR a primăriei, spune viceprimarul liberal.

”Pe lângă proiectele care au intrat de pe un minut pe altul, pe listele suplimentare trebuiau să intre și câteva hotărâri de consiliu local pentru a fi aprobate de către consilieri, pentru că reglementau situația juridică a câtorva terenuri care puteau fi transformate, foarte ușor, apoi în terenuri de sport sau în parcuri pentru anumite zone din oraș. Pentru că este un lucru foarte important ca aceste construcții noi pe care le facem să se desfășoare conform documentelor și după reglementarea juridică a terenului. Ori aceste lucruri au fost reglementate de către colegii mei de la Direcția pe care am avut-o în subordine, dar nu a fost pe placul colegilor din administrație, pentru că ,și în special al lui Ruben Lațcău, pentru că aceste proiecte au venit de la o Direcție pe care nu o coordonase el și pentru a-și aroga el meritele sau pentru a nu fi arogate meritele altora.

 

În Timișoara nu ar trebui să existe asemenea blocaje, subliniază Tabără.

”Aceste lucruri nu cred că trebuie să funcționeze așa în Timișoara, pentru că, indiferent cine face un proiect de hotărâre de consiliu local, este important să fie dezbătut și dacă este bun să fie și aprobat și nu este important de la cine vine”, mai spune liberalul.

Având în vedere situația creată, acum e necesar ca aceste proiecte să fie aprobate cu celeritate, mai spune el.

Comentarii

comentarii