Acasă Actualitate Tabără: „Un prim-pas în realizarea noii baze sportive de rugby”

Tabără: „Un prim-pas în realizarea noii baze sportive de rugby”

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără, anunță că a făcut un „prim-pas” în realizarea unei „noi” baze sportive dedicate rugbyului. Vorbim de reabilitarea și dezvoltarea bazei din zona Ronaț, strada Pictor Theodor Aman, iar primul pas de care vorbește vicele este punerea semnăturii pe documentele necesare achiziționării serviciilor pentru întocmirea expertizei tehnice a clădirilor și documentația de avizarea lucrărilor de investiții.

„Când echipa de rugby a Timișoarei pune sportul de pe Bega pe harta României, toți politicienii ne înghesuim să pozăm cu trofeele lor. Acum, este momentul să construim și să dezvoltăm o bază sportivă în jurul acestei echipe minunate. Gândurile mele se îndreaptă și spre viitor. Concepem această bază sportivă astfel încât să se adreseze atât primei echipe, cât si viitorului, în speță copiilor și juniorilor.

Scopul nostru este de a amenaja un nou teren cu tribună, teren de antrenament, vestiare noi pentru copii și pentru seniori și spații care să deservească performanța și să sporească confortul spectatorilor, al părinților în timpul în care își așteaptă copiii de la antrenamente. Dacă cerem performanță, trebuie să asigurăm condiții!

P.S. Mulțumesc din nou, în mod special, Ancăi Lăudatu și lui Marius Duma pentru efortul de a realiza documentațiile necesare. Sunt sigur că și primarul va achiesa la acest proiect pentru care am insistat mult sa fie inclus in bugetul local”, transmite Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii