Acasă Eveniment Ştafeta Ciclistă Rotary, la Jimbolia, de Ziua Europei

Ştafeta Ciclistă Rotary, la Jimbolia, de Ziua Europei

515
DISTRIBUIȚI

În data de 9 mai, de Ziua Europei, va avea loc startul Ştafetei Cicliste Rotary, în localitatea Jimbolia, în prezenţa oficialităţilor Districtului Rotary 2241 România-Republica Moldova.
Ştafeta Ciclistă Rotary este un eveniment districtual ajuns la a doua ediţie şi va cuprinde Cluburile Rotary aflate pe traseu, de la punctul de start, localitatea Jimbolia, până la cel de finish, Mangalia. Dacă la prima ediţie, ştafeta s-a deplasat pe o singură rută, care a unit simbolic Vestul ţării cu Estul, noutatea acestei ediţii constă în faptul că ştafeta ciclistă va urma două rute distincte, una traversând ţara din Nord spre Sud, iar a doua, de la Vest spre Est. Cluburile Rotary participante la proiect vor organiza diverse acţiuni, care să ilustreze tema “Promovarea ciclismului ca un mijloc de transport alternativ nepoluant şi implementarea imaginii biclistului ca participant la trafic cu aceleaşi drepturi şi obligaţii”.
“Această manifestare subliniază beneficiile practicării ciclismului, un hobby sănătos şi adecvat tuturor categoriilor de vârstă. În acelaşi timp, Cluburile Rotary care se vor alătura proiectului intenţionează să atragă atenţia autorităţilor locale în ceea ce priveşte necesitatea construirii pistelor pentru biciclete şi finalizarea celor existente”, a subliniat Aliakbar Barmayoun, manager de proiect.

Comentarii

comentarii