Acasă Actualitate Ştafeta Ciclistă Rotary a ajuns la Timişoara

Ştafeta Ciclistă Rotary a ajuns la Timişoara

DISTRIBUIȚI

În data de 2 mai a avut loc startul Ştafetei Cicliste Rotary, în localitatea Jimbolia, în prezenţa guvernatorului districtului 2241 România şi Republica Moldova, d-na Martha Maria Mocanu.
Ştafeta ciclistă, eveniment iniţiat de Rotary Club Timişoara, se va desfăşura la nivelul Districtului 2241 şi va cuprinde cluburi Rotary aflate pe traseu, de la punctul de start, localitatea Jimbolia, până la cel de finish, Mangalia. Ştafeta a fost găzduită de cluburile din Arad între 2 şi 9 mai.
Sâmbătă, 9 mai, la ora 11, Ştafeta ciclistă a plecat din Arad şi va poposi în Timişoara până în data de 16 mai. Sâmbătă, ştafeta a fost condusă pe traseul Arad – Timişoara de Emil Cristescu, om de afaceri şi vechi membru al Clubului Rotary Timişoara.
Pe parcursul acestei perioade, 9 – 16 mai, la Timişoara vor fi organizate diverse acţiuni care să ilustreze tema ştafetei – promovarea ciclismului ca mijloc de transport alternativ nepoluant si implementarea imaginii biciclistului ca participant la trafic cu aceleaşi drepturi şi obligaţii.
Acest proiect cu desfăşurare districtuală a fost inspirat de succesul şi impactul în comunitate pe care l-au cunoscut cele două ediţii ale Jimbocicletei, manifestare dedicată ciclismului pe care Rotary Club Timişoara şi Rotary Club Jimbolia l-au organizat în 2007 şi 2008 în Jimbolia.
„Ştafeta ciclistă subliniază beneficiile practicării ciclismului, un hobby sănătos şi adecvat tuturor categoriilor de vârstă. În acelaşi timp, intenţionam să atragem atenţia autorităţilor locale în ceea ce priveşte necesitatea construirii de piste pentru biciclete şi finalizarea celor existente. Vă invităm să pedalaţi împreună cu noi,” spune Aliakbar Barmayoun, preşedinte RC Timişoara.

Comentarii

comentarii