Acasă Economic Tagor demarează faza 2 Adora Forest din Timișoara, cu Danya Cebus ca...

Tagor demarează faza 2 Adora Forest din Timișoara, cu Danya Cebus ca antreprenor general

DISTRIBUIȚI

Dezvoltatorul imobiliar Tagor  a demarat lucrările de construcţie pentru faza a doua a proiectului rezidențial Adora Forest, situat în partea de nord-est a orașului Timișoara. Complexul rezidențial va include în total 9 blocuri cu aproximativ 1.000 de apartamente, localizate în vecinătatea zonei rezidențiale Dumbrăvița, chiar lângă Pădurea Verde.

Primul bloc cu 107 apartamente este dat în folosinţă şi ocupat integral, iar cele 115 apartamente din cadrul celui de al doilea bloc sunt deja rezervate în proporţie de 40%.

Antreprenorul general este compania de construcţii Danya Cebus, parte a grupului AFI (Africa-Israel Investments).

Ambele clădiri sunt organizate în regimul de înălţime P+11 etaje şi beneficiază de cele mai bune dotări şi facilităţi, precum şi de finisaje de calitate premium. Cea de a doua clădire oferă apartamente cu 2, 3, respectiv 4 camere, de asemenea şi apartamente cu grădină.

Clădirile beneficiază de locuri de parcare supraterane, acces facil la magazinele de proximitate şi un parc amenajat cu spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii.

Imagine de prezentare

„Clienţii care locuiesc în apartamentele Adora s-au declarat multumiţi de calitatea spaţiilor de locuit,  lucru care nu poate decât să ne bucure şi să ne motiveze să livrăm în continuare locuinţe la aceleaşi standarde ridicate. La mulţumim timişorenilor care au ales Adora Forest ca viitor cămin pentru familiile lor”, a declarat Jaron Diament, CEO Tagor.

Proiectele Tagor aduc  o îmbunătățire în ceea ce privește construcțiile rezidențiale, introducând sistemul de încălzire în pardoseală ca standard pentru toate locuințele, fără costuri adiționale pentru cumpărător. Aceasta este o soluție de încălzire modernă, economică din punct de vedere al consumului energetic și eficientă din punct de vedere al costurilor

Achiziţionarea unui apartament aflat în stadiu de construcţie  oferă clienţilor preţuri promoţionale începând de la 1.100 euro/metru pătrat util plus TVA.

Complexul  rezidenţial  Adora Forest a fost prezent în cadrul târgului imobiliar Timișoara, TIT 2018, care a avut loc în zilele de 10-11 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară de succes a fondului Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor, acesta deținând în prezent 4 proiecte rezidențiale: Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, Adora Pipera în nordul capitalei, Adora Park în Arad și  Adora Forest în Timişoara.

Comentarii

comentarii