Acasă Eveniment Tânăr de 19 ani din Cărpiniș, prins joi seară, la Timișoara, cu...

Tânăr de 19 ani din Cărpiniș, prins joi seară, la Timișoara, cu o bicicletă furată. Polițiștii locali l-au oprit pentru că nu avea lumini corespunzătoare

742
DISTRIBUIȚI

Un băiat de 19 ani care se deplasa cu o bicicletă a fost oprit de polițiștii locali din Timișoara, joi seară, la ora 22.30, la intersecția străzii Crizantemelor cu splaiul Tudor Vladimirescu. Acesta ar fi avut bicicleta „echipată necorespunzător cu lumini”, declarând că se deplasează la domiciliul surorii sale. Până la urmă, a fost identificat drept S.A., de 19 ani, cu domiciliul în comuna Cărpiniș.

„La verificarea acestuia mai amănunțită s-a constatat că bicicleta cu care se deplasa figura la IPJ Timiș ca fiind sustrasă în urmă cu două zile din zona centrală a municipiului. Polițiștii locali au luat legătura cu persoana păgubită care a venit la fața locului și și-a recunoscut bunul furat. Atunci tânărul a recunoscut că a sustras bicicleta din curtea interioară a unui imobil de pe str. L. Gabor. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii