Acasă Eveniment Tânăr de 25 de ani, din Timiș, arestat la doar o lună...

Tânăr de 25 de ani, din Timiș, arestat la doar o lună după ce a ieșit din închisoare

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Timiş a fost arestat preventiv, vineri, la doar o lună după ce a ieşit din penitenciar. El este acuzat de mai multe furturi, pe care le-a comis la doar câteva zile după ce a fost eliberat.

”Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru furt din autovehicule. La data de 9 martie 2023, în urma investigaţiilor efectuate poliţiştii  Secţiei 2 Timişoara  au depistat un tânăr de 25 de ani, recidivist, bănuit de comiterea infracţiunii de furt”, au transmis, vineri seară, poliţiştii din Timiş.

Aceştia au precizat că, în 20 februarie, acesta ar fi spart geamurile a două autovehicule parcate pe bulevardul Liviu Rebreanu şi pe strada Sănătăţii  din municipiul Timişoara, iar din interiorul acestora a sustras aproximativ 2500 de lei.

”În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar azi, 10 martie 2023, a fost prezentat magistraţilor care au dispus măsura preventivă a arestului preventiv pentru 30 de zile, ulterior fiind introdus  în Centrul de Reţinere şi  Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au explicat că tânărul a fost eliberat din penitenciar în 9 februarie. El fusese condamnat tot pentru furturi din autoturisme.

Comentarii

comentarii