Acasă Eveniment Tânără de 25 de ani, din vestul țării, arestată după ce a...

Tânără de 25 de ani, din vestul țării, arestată după ce a fost prinsă când vindea 100 de comprimate de ecstasy

DISTRIBUIȚI

O tânără de 25 de ani din Oradea a fost arestată, după ce a fost prinsă în timp ce vindea 100 de comprimate de ecstasy. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant.

“Astfel, polițiștii au prins în flagrant delict, în municipiul Oradea, o tânără, de 25 de ani, din aceeași localitate, în timp ce ar fi comercializat 100 de comprimate de ecstasy. Ca urmare a constatării tehnico-științifice efectuată de către specialiștii Laboratorului de Analize și Profil al Drogurilor Cluj-Napoca, s-a stabilit faptul că întreaga cantitate de comprimate are ca substanță activă MDMA, drog de mare risc”, potrivit comunicatului IGPR.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare au luat marți măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de persoana în cauză, ulterior aceasta fiind prezentată unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii