Acasă Eveniment Tânără de 30 de ani, lăsată de polițiștii de frontieră fără BMW-ul...

Tânără de 30 de ani, lăsată de polițiștii de frontieră fără BMW-ul de lux, ”împrumutat” din Italia

1523
DISTRIBUIȚI

O româncă de 30 de ani a fost lăsată fără BMW-ul de lux pe care-l aducea din Italia, la vama Borș. Mașina era căutată de aproape trei luni.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ 30.000 de euro căutat în Italia. La volanul mașinii era o româncă în vârstă de 30 de ani.

În data de 28.06.2020, în jurul orei 00.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, conducând autoturismul marca BMW model 420d, înmatriculat în Italia, an de fabricaţie 2017.

În urma verificărilor suplimentare s-a constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia în data de 13.04.2020.

Faţă de cele constatate, femeia a declarat că a împrumutat autoturismul de la o cunoștință de pe teritoriul Italiei, pentru a se deplasa în România în vederea rezolvării unor probleme personale. Persoana în cauză a mai declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina este căutată de autorităţi.

Comentarii

comentarii