Acasă Eveniment Tânără din Timișoara, tâlhărită pe stradă de un bărbat din Bacău

Tânără din Timișoara, tâlhărită pe stradă de un bărbat din Bacău

DISTRIBUIȚI

Momente cumplite pentru o tânără din Timișoara, tâlhărită în plină stradă. Un individ a imobilizat-o și a amenințat-o, cerându-i să îi dea banii și telefonul.

Individul de 19 este din Bacău și lucrează în Timișoara. Era aproape de miezul nopții când a început s-o urmărească pe tânăra de 22 de ani, pe stradă. După ce s-a asigurat că nu-l vede nimeni, a atacat-o.

Atacul s-a întâmplat în Calea Lipovei, cartier de la marginea orașului. Individul a imobilizat-o pe tânără și a dus-o între blocuri într-un loc neiluminat, la intersecția cu Aleea Arcaților i-a acoperit gura pentru a o împiedica să ceară ajutor. A amenințat-o cu un cuțit pe care pretindea că îl are asupra sa și i-a cerut telefonul mobil și banii. Tânăra n-a cedat amenințărilor, a opus rezistență și a reușit să se ridice moment în care agresorul i-a sustras prin violență rucsacul și a fugit printre blocuri.

Polițiștii l-au identificat pe agresor câteva ore mai târziu. Lucra pe un șantier din apropiere. Au recuperat şi rucsacul fetei, iar acum tânărul este acuzat de tâlhărie calificată.

Comentarii

comentarii