Acasă Actualitate Tânără poliţistă, cerută în căsătorie la finalul unei simulării de cutremur

Tânără poliţistă, cerută în căsătorie la finalul unei simulării de cutremur

DISTRIBUIȚI

Cerere inedită în căsătorie. Un pompier şi-a cerut iubita de soţie, după ce amândoi au participat la o simulare de cutremur. Vizibil surprinsă și emoționată, tânăra, de meserie poliţist, a spus “DA”.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Semenic”, judeţul Caraş-Severin a organizat un exerciţiu în baza unui scenariu privind producerea unui seism, iar la simulare au fost invitaţi să participe şi alte autorităţi, printre care şi un reprezentant al Secţiei 6 Poliţie Bozovici.

Întâmplător sau nu, poliţistul de la respectiva secţie s-a nimerit să fie chiar Cosmina, iubita lui Cristian, pompier în cadrul ISU “Semenic”. La final, tânăra a fost invitată să ia cuvântul şi chiar a fost pusă în dificultate. Cel care a fost chemat să îi ia apărarea a fost chiar iubitul ei. Acesta a venit şi s-a aşezat în genunchi, întrebând-o dacă vrea să fie soţia lui.

Am fost împreună înainte să ajungem ceea ce suntem azi. Ne-am fost alături unul lângă celălalt, ne-am susţinut la bine şi la greu şi aş avea un vis pe care aş vrea să mi-l îndeplinesc lângă tine. Dacă vrei să fii soţia mea, a spus Cristian, tânărul pompier.

Cosmina a spus un mare “DA”, fără să stea pe gânduri, sub privirile tuturor celor care au asistat la eveniment.

Cristian, pompier militar în cadrul instituției, a organizat totul cu complicitatea colegilor, pentru a-i face cea mai frumoasă și autentică surpriză din viața ei, scrie Observator News.

Comentarii

comentarii