Acasă Eveniment Tânărul de 29 de ani care a murit decapitat la Zăbrani era...

Tânărul de 29 de ani care a murit decapitat la Zăbrani era medic în Timișoara

DISTRIBUIȚI

Noi informații ies la iveală despre tragedia care s-a petrecut sâmbătă după-masă la balastiera aparținătoare de Zăbrani, județul Arad. Tânărul de 29 de ani care a murit decapitat de un cablu, în timp ce se dădea cu ski jetul, era de profesie medic la Timișoara și a venit în timpul liber să se distreze câteva ore împreună cu un grup de prieteni, scrie specialarad.ro.

Marius Chris Riviș, fiul unui cunoscut medic stomatolog din Timișoara, a terminat și el Facultatea de Medicină Dentară și era pasionat de sporturile nautice.

Deși lacul unde este balastiera, care este creat în urma excavărilor, nu este deschis publicului larg pentru astfel de activități, tânărul și prietenii săi ar fi fost lăsați să intre după ce s-ar fi înțeles cu un paznic care era de serviciu.

Tânărul și prietena lui s-au lovit cu ski jet-ul de un cablu care pe o parte era prins în apă de un utilaj și pe partea cealaltă era prins la mal. Momentul i-a fost fatal, tânărul a fost decapitat, iar prietena sa, de 22 ani, a fost rănită la un antebraț și a suferit un atac de panică.

Un echipaj medical a transportat-o la Urgențe, la Spitalul Clinic Județean Arad.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului și luarea măsurilor de urmare.

Comentarii

comentarii