Acasă Actualitate Tânărul din Lugoj care pedalează 4.000 de kilometri pentru a vedea ce-i...

Tânărul din Lugoj care pedalează 4.000 de kilometri pentru a vedea ce-i face pe oameni fericiţi a parcurs mai mult de jumătate din drum

DISTRIBUIȚI

Într-o lume plină de conflicte şi ură un tânăr din judeţul Timiş încă mai caută fericirea, mai exact caută să vadă ce-i face pe oameni fericiţi. A plecat din Timişoara, la 1 aprilie 2015. El şi o bicicletă. Vrea să ajungă în Iran, la capătul drumului având pe kilometraj 4000 de kilometri. Acum a trecut de jumătatea drumului, este la borna 2500 (de kilometri) şi în urmă cu două zile se pregătea să treacă granişa cu Georgia. Merge prin lume pe bicicletă şi pentru o cauză nobilă, operaţia costisitoare a unei fetiţe din Deva. Tânărul din Lugoj, pe numele său Silviu Cadia, de 30 de ani, şi-a propus să parcurgă 4.000 de kilometri în zece săptămâni, cu bicicleta, prin România, Bulgaria, Turcia, Georgia, Armenia şi Iran. Este deja trecut de jumătatea călătoriei. Silviu a întâlnit nenumăraţi oameni în calea sa, pe care i-a întrebat ce-i face fericiţi. Recent a întâlnit şi un motociclist, de 45 de ani, pe nume Hasan, pe care îl face fericit vremea bună. A avut şi probleme, două cauciucuri sparte în două zile consecutive, dar oamenii întâlniţi în drum l-au ajutat cu service-ul. Din cei 2800 de oameni care urmăresc călătoria sa pe pagina de Feabook, doar 1 la sută au donat pentru operaţia fetiţei pentru a cărei cauză a plecat în această călătorie şi doar jumătate din zilele sale de călătorie s-au vândut pentru a strânge bani pentru operaţia acestei fetiţe. Silviu îşi vinde zilele de călătorie pentru a o ajuta pe Karina – fetiţa de trei ani, din Deva, care are nevoie de o operaţie urgentă, care costă 40.000 de euro. Zilele sale de călătorie pot fi cumpărate cu 25 de euro (100 de lei)… bucata. În schimb, cei care vor dona bani, vor primi de la Silviu o scrisoare timbrată din locul în care se află pe parcursul călătoriei şi un rezumat al acelei zile. Costul călătoriei este achitat de şefii lui Silviu, de la firma la care acesta lucrează. Dacă doriţi să cumpăraţi o zi din căltoria lui Silviu, ori mai multe zile, puteţi dona banii direct Karinei, în conturile menționate mai jos.

CIF 18212553:

EURO: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

RON: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500

BRD GSG SMCC, code SWIFT BRDEROBU

Cei care vor să facă o donație trebuie să menționeze faptul că banii sunt pentru Karina Ciorogar. Pentru a primi scrisoarea de la Silviu, cei interesați îi pot trimite acestuia chitanţa transferului bancar şi adresa completă. Silviu a făcut şi un tabel cu zilele care sunt cumpărate deja şi zilele de călătorie care mai sunt disponibile (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TO0PhppemZPQF2f1JpoTOyRWzWePnswIetu5FETTvMc/edit#gid=0). Zilele din acest desfăşurător care sunt haşurate cu galben sunt deja “vândute”. Pagina de călătorie a lui Sivliu; https://www.facebook.com/pages/The-Road-The-Happiness/1550266625227202?fref=ts.

Comentarii

comentarii