Acasă Eveniment Tânărul din Lupeni care şi-a înjunghiat mortal iubita, într-un parc din centrul...

Tânărul din Lupeni care şi-a înjunghiat mortal iubita, într-un parc din centrul Timişoarei, arestat pentru 30 de zile

347
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal iublita, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara, a fost arestat de judecătorii de la Tribunalul Timiş, pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, Cosmin Gheorghe Titiş, bărbatul care a ucis-o pe iublita lui, vineri seara, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara, pe motiv că aceasta a vrut să îl părăsească, a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile, în urma unei decizii a judecătorilor de la Tribunalul Timiş. El este acuzat de omor.

Zeci de poliţişti l-au căutat  vineri seara pe Cosmin Gheorghe Titiş, după ce acesta şi-a ucis iubita în vârstă de 21 de ani, în parcul din spatele Catedralei din Timişoara, în plin centrul oraşului. Bărbatul şi-a atacat iubita în timp ce aceasta se plimba în parc cu o prietenă, în jurul orei 19.00. S-a apropiat, a tras-o deoparte să îi spună câteva vorbe, apoi a scos un cuţit pe care îl ţinea în teacă şi a atacat-o pe fată, aplicându-i mai multe lovituri în zona pieptului şi feţei.

Imediat după ce a comis atacul, Titiş a fugit. Prietena fetei atacate a sunat la numărul de urgenţe 112, iar la locul incidentului au sosit poliţiştii şi medicii. Echipajul medical s-a chinuit timp de mai multe minute să o resusciteze pe fată, apoi aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara, unde a decedat din cauza rănilor.

Poliţiştii au pornit imediat în căutarea agresorului, acesta fiind găsit lângă o cale ferată, în zona localităţii Giarmata Vii, de lângă Timişoara. A fost dus la Poliţie pentru a fi audiat şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Sâmbătă a fost dus în faţa judecătorilor de la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii