Acasă Eveniment Tânărul împușcat în urmărirea de lângă Timișoara s-a dus singur la spital....

Tânărul împușcat în urmărirea de lângă Timișoara s-a dus singur la spital. Șoferul fugar este încă de negăsit

608
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Timiş au tras 20 de focuri de armă, noaptea trecută, în încercarea de a opri o maşină care a ignorat semnalele agenţilor de poliţie. La volan se afla un bărbat urmărit pentru mai multe infracţiuni, însoţit de un pasager, și acesta cu cazier. Cursa s-a oprit într-un câmp, unde şoferul şi pasagerul au continuat să fugă, pe jos. Au urmat ore de căutări cu ajutorul câinilor de urmă.

Ore întregi, poliţiştii şi jandarmii au cercetat câmpurile de lângă Timişoara. Cu ajutorul câinilor au încercat să dea de urma a doi suspecţi care s-au făcut nevăzuţi în noapte.

Desfăşurarea de forţe a început aseară. O maşină a refuzat să oprească la un filtru obişnuit în trafic. Pentru că şoferul accelerase, poliţiştii au plecat în urmărire. A urmat o cursă în care agenţii au tras 20 de focuri de armă. Mai întâi în plan vertical, apoi asupra automobilului. Urmărirea s-a terminat într-un câmp, unde şoferul şi un pasager au sărit din maşină şi au rupt-o la fugă.

Identitatea pasagerului nu a fost cunoscută până în această dimineață, când un tânăr s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) pretinzând că s-ar fi rănit într-un gard.

Nu mică le-a fost mirarea medicilor atunci când, în urma investigațiilor, au realizat că fusese împușcat. Bărbatul a fost dus direct la secția de Neurochirugie, acolo unde i-a fost curățată plaga.

Cei doi indivizi sunt cunoscuți pentru problemele cu legea. Șoferul fugar este un tânăr de 23 de ani, căutat pentru mai multe infracţiuni și condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Pasagerul, cel care s-a dus singur la spital, are de asemenea cu cazier și este condamnat la trei ani cu suspendare.

De altfel, cei doi s-au și filmat în duba poliției, în județul Caraș-Severin, acolo unde au comis infracțiunile la regimul rutier.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii