Acasă Cultura Tangoul final – un joc pradă vânător, cu Maia Morgenstern, la Opera...

Tangoul final – un joc pradă vânător, cu Maia Morgenstern, la Opera Națională Timișoara

333
DISTRIBUIȚI

Maia Morgenstern revine la Timișoara cu un spectacol special: “Tangou final”, prima montare în care celebra actriță  joacă alături de fiul său, Tudor Aaron Istodor.

“Tangou final , de Mario Diament, spune  o poveste de viaţă, povestea unei actriţe, cândva o adevărată stea. Personajele sunt Valeria Durand şi Diego. Ea este o actriţă ce a cunoscut în tinereţe succesul, succes obţinut prin multe sacrificii şi compromisuri, iar de filmele ei s-au bucurat mulţi spectatori. Dispare brusc din viaţa publică atunci când ziariştii scot la iveală un secret dureros al ei: abandonarea propriului copil la naştere.

El – un tânăr jurnalist care pentru a obţine un interviu în exclusivitate, se foloseşte de toate şiretlicurile şi susţine că a crescut cu filmele Valeriei Durand. Interviul se desfăşoară ca un joc, pradă – vânător, ca un tango, un balans între a domina şi a fi dominat. Ceea ce pentru Diego reprezintă un subiect perfect şi atrăgător pentru prima pagină din ziar, pentru Valeria reprezintă o dramă, trebuind să retrăiască momente dificile din trecut”, dezvăluie protagoniștii.

Motivul pentru care subiectul-bombă nu mai ajunge pe prima pagină îl vor afla spectatorii timișoren, luni, 8 aprilie 2019, de la ora 19, când spectacolul regizat de Moshe Yassur va fi jucat pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

 

 

 

Comentarii

comentarii