Acasă Actualitate Târg caritabil în grădina de LaPisici pentru copii bolnavi de cancer

Târg caritabil în grădina de LaPisici pentru copii bolnavi de cancer

285
DISTRIBUIȚI

În 7 octombrie, în grădina LaPisici (pe strada Mihai Jora nr. 3, în Timișoara), veți avea ocazia să îi ajutați pe copilașii bolnavi de cancer participând la un yard sale (târg în curte) cu tot felul de produse, iar banii strânși vor merge direct către aceste suflete nevinovate.

„Proiectul “Charity Yard Sale” a luat naștere în urma unei curățenii drastice în dulap și a unei dorințe de a ajuta cât mai multe suflețele. Așadar, în data de 7 octombrie, începând cu 11:30, meet me @La Pisici pentru un eveniment în comunitate, voie bună, nice vibes, pisicuțe și multă fericire. Hăinuțele și celelalte produse, precum săpunuri homemade, încălțăminte, genți vor fi puse spre vânzare la prețuri decente până în cel mult 50 de lei, iar scopul este să ajutăm Asociația Little People, a cărui proiect constă în combaterea luptei cu cancerul în rândul copiilor. Acești oameni cu suflet mare, deghizați în supereroi, demarează niște proiecte extraordinar de faine, acordându-mi sprijinul și în această mică intenție a mea de a mai “schimba lumea puțintel”. Vă invit să îi cunoașteți și pe aceștia în cadrul eventului, plus să vă jucați și cu pisicuțele”, transmit organizatorii târgului.

Hăinuțele care nu se vor vinde se vor dona organizației Little People, spre vânzare ulterioară, tot pe stil Charity, în cadrul magazinului caritabil pe care organizația îl deține în Cluj Napoca.

Pe această pagină puteți vedea mai multe despre ceea ce fac cei de la Little People: https://www.thelittlepeople.ro/ro/.

 

Comentarii

comentarii