Acasă Actualitate Târg de adopție canină la stadionul „Dan Păltinișanu”, la meciul de sâmbătă...

Târg de adopție canină la stadionul „Dan Păltinișanu”, la meciul de sâmbătă al lui Poli

275
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 18 septembrie, la stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara se va desfășura o nouă rundă de adopții canine. Evenimentul va avea loc chiar la meciul de fotbal de Liga II jucat de Poli cu Csikszereda. Primăria este cea care a lansat o campanie mai largă pentru adopția câinilor din adăpostul public, deja fiind desfășurate două ediții în Parcul Alpinet.

„SSU Politehnica Timișoara, în colaborare cu Danyflor, asociația de protecție a animalelor Ecovet și Primăria Municipiului Timișoara, va organiza un târg de adopție canină cu ocazia meciului de fotbal Politehnica Timișoara v. Csikszereda Miercurea Ciuc, care va avea loc sâmbătă,18 septembrie 2021, la stadionul Dan Păltinișanu. Târgul de adopții va fi organizat la intrarea de la tribuna 1, între orele 15-16,30.  Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul oficial: www.sspolitehnica.ro și pe canalele social media”, transmit reprezentanții primăriei.

„Dorim să oferim vizibilitatea de care se bucură echipa noastră pentru a conștientiza fenomenul abandonului și necesitatea adoptării câinilor fără stăpân, promovând activ conceptul «adopt, don’t shop!»”, transmit reprezentanții SSU Politehnica Timișoara.

La Danyflor sunt în jur de 400 de câini fără adăpost, pe care timișorenii iubitori de animale îi pot adopta direct. în fiecare zi, în timpul programului de lucru. Informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor.ro sau pe facebook. În cadrul campaniei primăriei, sunt programate cinci târguri de adopții canine, sub sloganul „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.

Comentarii

comentarii