Acasă Actualitate Târgul Apicol de la Ghiroda reunește 100 de expozanți și mii de...

Târgul Apicol de la Ghiroda reunește 100 de expozanți și mii de vizitatori din Banat

275
DISTRIBUIȚI

Târgul Apicol de la Ghiroda, ajuns la cea de-a zecea ediție, a reunit 100 de expozanți, în perioada 7 -8 martie și mii de vizitatori din Banat.

Consiliul Județean Timiș susține financiar, în fiecare an, acest eveniment, care are și rolul de a îl educa pe consumator.

La deschidere, sâmbătă, au fost prezenți Ionuț Stănușoiu, primarul localității, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, fostul președintele al CJT, directorul ABAB Timiș, și alte personalități ale vieții economice și sociale.

Evenimentul se desfășoară în curtea Căminului Cultural din Ghiroda unde sunt amenajate spații de prezentare cu vânzare pentru apicultori, dar și expozanți cu produse.

Programul de duminică, 8 Martie

10:00 – 13:00
Conferință de specialitate susținută de dr. Patko Robert cu tema ”Căi de valorificare a mierii de albine – producerea hidromelului”

Conferință de specialitate susținută de apicultorul Janos Balint cu tema ”Problemele și noutățile în apicultura modernă”

13:00 – 14:30 Momente artistice susținute de Ansamblul Datina (Ghiroda), Ansamblul Flori Remețene (Remetea Mare) și Palatul Copiilor.

12:00 – 16:00 – Ateliere pentru copii
15:00 – 18:00 – Organizare de degustare miere și produse puse la dispoziție de expozanți.

Comentarii

comentarii