Acasă Actualitate Târgul de Crăciun 2020 online UltraFood, cu Ultramarin Timişoara

Târgul de Crăciun 2020 online UltraFood, cu Ultramarin Timişoara

622
DISTRIBUIȚI

Ultramarin Timişoara îți aduce târgurile de Crăciun… acasă! Proiectul ”UltraFood” by Ultramarin își continuă demersul început în această primăvară și anunţă că, în luna decembrie, vă aduce în casele dumneavoastră ”Povestea unui coş de iarnă!”.

Această poveste a început cu gândul la voi, la sărbătorile de iarnă și la nostalgia aromelor din copilărie! Haideți să o descoperim împreună! -atenționează Ultramarin.

Vă prezentăm primele 2 coșuri din acest proiect.

Rezervă-ți coșul aici:

Coșul Tradițional Românesc  1 Decembrie – povestea coșului începe cu multă emoție. Emoție pentru România, pentru românii de pretutindeni. Pentru tradiție și dor de gusturi, de locuri, de oameni , de viață simplă de la țară. Povestea are conținut, culoare, savoare, iz de istorie și trudă. Povestea este autentică și codimentată cu: cârnați de mangalița, cașcaval de oaie maturat în ulei de măsline, zacuscă de fasole, baigli cu nucă și mac. Acțiunea poveștii este vinul roșu sec care face  ca Marea Unire a gusturilor să fie sărbătorită cum se cuvine. Deznodământul este fericit. Românii sărbătoresc.

Cârnați de mangaliță de la Mangaliță Tradițional Nia, Buziaș – 400 g
Cașcaval de oaie maturat în ulei de măsline Miorel de la Lactitalia, Izvin – 300-350 g
Vin roșu sec Cuvee Baroque de la Enoteca de Savoya, Timișoara – 700ml
Zacuscă de fasole de la Dintre Dealuri, Caraș-Severin – 300 g
Baigli cu nuca și Baigli cu mac de la Horobela Impex, Săcălaz – 2x200g

https://www.ultramarintm.ro/…/cosul-traditional…

Coșul de Post Vegan– povestea coșului începe cu reîntoarcerea la noi, la originile noastre, la ceea ce înseamnă echilibrul, iubirea și compasiunea față de oameni. Această poveste ne curăță sufletele și ne ajută să ne menținem în formă sănătoși și plini de energie. Povestea ne face să fim conștienți de valoarea produselor naturale, de arome, de ierburi, de parfumul câmpurilor și de finețea legumelor culese și preparate cu atâta grijă și pasiune pentru gust. Povestea conține vinete marinate, ulei de măsline Elasion, zacuscă de vinete, brânză de ierburi italiene, magiun moldovenesc cu nucă. Încheierea poveștii este dulce și se face cu biscuiții de Cocos și Vișine Ambrozia. Românii postesc.

 Vinete marinate – 580g
Ulei extravirgin de măsline – 250 ml
Zacuscă de vinete – 300g
Brânză cu ierburi italiene – 150g
Magiun moldovenesc cu nucă – 220g
Biscuiți Cocos și vișine – 150g

https://www.ultramarintm.ro/…/details/cosul-de-post-vegan

Comentarii

comentarii