Acasă Actualitate Târgul de Crăciun din Timişoara va fi organizat tot în Piaţa Victoriei

Târgul de Crăciun din Timişoara va fi organizat tot în Piaţa Victoriei

263
DISTRIBUIȚI
altCea de-a treia ediţie a Târgului de Crăciun din Timişoara se organizează tot în Piaţa Victoriei, în perioada 4 decembrie 2009 – 11 ianuarie 2010. Dacă, iniţial, s-a spus că în acest an vor fi instalate căsuţe doar în Piaţa Libertăţii şi pe strada Alba Iulia, reprezentanţii Primăriei Timişoara au decis ca târgul să fie organizat tot între Operă şi Catedrală, întrucât zona propusă nu oferă destul spaţiu.

 Motivul pentru care locaţia ar fi fost modificată îl reprezintă manifestările extraordinare organizate în anul acesta, cu ocazia comemorării a 20 de ani de la Revoluţia din 1989. Pentru acestea, platoul din faţa Operei va fi lăsat liber.  
Ca şi la ediţiile precedente, care s-au bucurat de un real succes, în căsuţele de lemn puse la dispoziţie comercianţilor vor putea fi vândute doar produse de sezon sau cadouri. Nu vor lipsi tarabele cu alimente, fiind anunţaţi, din nou, participanţi maghiari. Comercianţii care vor participa la târg vor fi selectaţi în cursul acestei săptămâni, după ce au fost deja depuse cereri la primărie. La ediţia de anul trecut, la Târgul de Crăciun au participat aproximativ 50 de comercianţi. 
 

Comentarii

comentarii