Acasă Cultura Târgul Gaudeamus îşi deschide porţile

Târgul Gaudeamus îşi deschide porţile

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 13 mai, la ora 13,15, va avea loc la Timişoara, în Piaţa Unirii, deschiderea oficială a Târgului de carte Gaudeamus. Aflat la cea de-a cincea ediţie (în organizarea Societăţii Române de Radiodifuziune – Echipa Gaudeamus şi Radio-ului Timişoara), Gaudeamus va avea porţile deschise în perioada 13 – 17 mai. La fel ca la ediţiile precedente, manifestarea se va desfăşura în incinta unui pavilion expoziţional mobil, care a fost ridicat marţi, 12 mai, ocazie cu care s-a putut vedea marea vânzoleală a expozanţilor care şi-au amenajat standurile.
Programul Târgului Gaudeamus cuprinde o serie de lansări de carte, începând cu cea de miercuri seara, de la ora 18, a cărţii Elenei Dalida Groza – “Prima din cele 7 Taine”, la care este invitat Claudiu T. Arieşanu. Organizatorii târgului au pregătit şi alte surprize timişorenilor, una dintre ele fiind “Coşul Târgului”, care va reuni donaţiile de carte venite atât din partea expozanţilor, cât şi a vizitatorilor, fondul de carte astfel colectat având ca destinaţie localitatea Dudeştii Noi din jud.
Timiş, unde, în acest an, va fi inaugurată o bibliotecă rurală. Programul de vizitare a târgului este următorul: miercuri – sâmbătă, între orele 11 şi 20, iar duminică – între orele 10 şi 15. Intrarea este liberă.

Comentarii

comentarii