Acasă Economic Târgul Mierii 2021, de la Timișoara

Târgul Mierii 2021, de la Timișoara

839
DISTRIBUIȚI

Asociația Crescătorilor de Albine Timiș, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara, organizează Târgul Mierii la Agro Village din calea Aradului nr. 119, în perioada 18-19 septembrie 2021.

Târgul mierii se va deschide comercial la ora 8.00, iar la10.00, va avea loc deschiderea oficială.

Doda Petre, președinte ACA Timiș, a explicat că, la început de toamnă, timișorenii şi nu numai sunt aşteptați la Târgul Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor.

Acest eveniment se dorește a fi o oportunitate pentru toți consumatorii produselor apicole din Timișoara și împrejurimi cât și pentru apicultori, prin promovarea produselor apicole din stupina proprie.

Vizitatorii târgului vor găsi diferite sortimente din acest minunat dar al naturii, de la miere de salcâm, polifloră, tei, mană, rapiță şi zeci de alte produse apicole: faguri cu miere, miere cu nuci, cu scortişoară sau cu cătină, siropuri cu miere, polen, propolis etc.

Cu această ocazie va fi deschis un stand de degustare a diferitelor sortimente de miere, cât și o tombolă cu produse apicole. Pe parcursul targului vor fi organizate și competiții pe diverse teme: cel mai frumos stand, cel mai interesant produs, cea mai frumoasă etichetă și altele. Târgul Mierii adună cei mai pricepuți apicultori din județul Timiș și vecinătate, dar și firme specializate (distribuitori locali) în domeniul produselor apicole.

”Vă aşteptăm cu drag!”, îndeamnă stuparii din Timiș.

 

Comentarii

comentarii