Acasă Eveniment Tatăl vitreg a afirmat că a folosit acetonă pentru arderea trupului, după...

Tatăl vitreg a afirmat că a folosit acetonă pentru arderea trupului, după ce și-a ucis fetiţa, încercând să îşi ascundă urmele

DISTRIBUIȚI

Tatăl vitreg al Antoniei, fetiţa găsită moartă pe un câmp de lângă Arad, a recunoscut că a incendiat cadavrul micuţei folosind două sticluţe de acetonă. Băiatul de trei ani al concubinei sale, fratele fetiţei moarte, nu ar fi asistat la incendiere. 

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat pentru News.ro că bărbatul de 23 de ani, concubinul mamei fetiţei găsite moartă pe un câmp de lângă Arad, a recunoscut şi incendierea cadavrului. El le-a spus procurorilor că a folosit două sticluţe de acetonă.

 “Bărbatul a recunoscut că a incendiat trupul fetei folosind două sticluţe de acetonă pe care le-a găsit prin casă. Nu a tranşat cadavrul înainte de incendiere. A vrut doar să îşi ascundă urmele. Băiatul de trei ani care se afla cu bărbatul pe câmpul unde a fost dus cadavrul fetiţei nu a asistat la incendiere. Bărbatul a declarat că l-a lăsat pe copil la aproximativ 20 de metri de locul unde a fost incendiată fata”, a declarat Ruxandra Tarcea.

 Tatăl vitreg, în vârstă de 23 de ani, al fetiţei care a fost găsită moartă pe un teren de lângă un cimitir din Arad, a recunoscut că a fost deranjat şi enervat de micuţa care a vrut să se joace, astfel că a lovit-o cu capul de perete până a decedat. El a pus-o apoi într-un geamantan şi a transportat-o pe un teren viran, în călătorie fiind dus şi fratele mai mic al copilei.

Trupul fetiţei a fost găsit sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.   

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

Comentarii

comentarii