Acasă Actualitate Taxă pentru câinii de la bloc: 100 de lei pe lună

Taxă pentru câinii de la bloc: 100 de lei pe lună

351
DISTRIBUIȚI

caine apartamentScandal într-un bloc din Arad pentru că asociația de locatari a votat o taxă cel puțin ciudată: birul pe câine, 100 de lei pe lună.

Susținătorii ideii spun că astfel îi vor obliga pe cei care au animale de companie să curețe mizeria pe care câinii ar face-o în jurul blocului sau în lift. De cealaltă parte, proprietarii de animale sunt revoltați și consideră măsura un abuz.
Hotărârea a fost luată de comitetul de bloc din cartierul Aurel Vlaicu din Arad și votată de majoritatea locatarilor nemulțumiți, spun ei, de mizeria și lătratul câinilor. În schimb, luați prin surprindere de decizia asociației, proprietarii de câini consideră decizia un abuz. Din cele 66 de familii din blocul respectiv, doar patru au câini.
“Cuantumul acestui serviciu a fost votat în adunarea generală de către membrii asociației, poate este un cuantum sau o sumă mai mare tocmai pentru a descuraja ca locatarii cu animale de companie în continuare să mai facă mizerie pe părțile comune”, spune Dorina Lupșe, Uniunea Locală a Asociațiilor Locative Arad.
Stăpânii animalelor vor să acționeze în judecată asociația de proprietari.
Sursa: stirileprotv.ro

 

Comentarii

comentarii