Acasă Actualitate Taximetriști din Timișoara merg să protesteze la București împotriva concurenței neloiale

Taximetriști din Timișoara merg să protesteze la București împotriva concurenței neloiale

DISTRIBUIȚI

Urmează un protest de amploare la București. Reprezentanții Asociației Banat Taxi transmit tuturor membrilor să se pregătească… Se pleacă din Timișoara pentru protestul care va avea loc joi, 21 martie, în capitala României.

„La Timișoara și în toată țara este încălcată legea repetat de către entități formate în grupuri bine organizate, care eludează legea, fac evaziune fiscală de zeci de milioane euro, pun în pericol siguranța națională și siguranța persoanelor transportate sub diferite tertipuri (rent – a – car sau car sharing) producând astfel concurență neloială și ilegală taximetriștilor”, transmit reprezentanții Asociației Banat Taxi.

Asociația Banat Taxi îndrumă toți membri activi și simpatizanți, să se pregătească de un protest de amploare în capitala României. „Protestul organizat de Cotar va avea loc în data de joi, 21 martie, cu plecare miercuri, ora 21, din parcarea “Heaven” cu mașinile, microbuzele și autobuzele ale societăților comerciale, IF, PFA. Atragem atenția colegilor care au posibilitatea și disponibilitatea că miercuri, 20 martie va avea loc și un protest organizat de FORT la care și-au spus dorința de a participa o parte din colegi. Cine dorește să meargă, plecarea se organizează din seara de marți, ora 21, în parcare la Heaven”, transmit cei de la Asociația Banat Taxi.

 

Comentarii

comentarii