Acasă Actualitate TeamEdu 2022, la USAMVB – promovarea performanței în școlile din Timiș

TeamEdu 2022, la USAMVB – promovarea performanței în școlile din Timiș

DISTRIBUIȚI

Ultima zi a Festivalului educației din Timiș va fi destinată conferinței TeamEdu, în data de 3.06.2022 – conferință de bune practici, în timpul căreia vorbitori vor fi profesori care aduc, zi de zi, în școli, schimbarea la firul ierbii.

Lor li se vor alătura speakeri valoroși, specialiști în educație, dar și părinți ai copiilor din Timiș, implicați în viața școlii.

Locul desfășurării – Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Timișoara, calea Aradului nr. 119.

În viziunea ISJ Timiș, TeamEdu înseamnă echipa pe care întreg Timișul o poate face pentru a susține școala, copiii. TeamEdu înseamnă incluziune, șanse egale, înseamnă atât promovarea performanței, cât și conștientizarea importanței progresului.

”Poate însemna că ne mândrim cu o echipă de robotică, dar și cu un copil nevăzător care a câștigat o olimpiadă, sau cu ansamblul folcloric al unei școli din rural. Poate însemna că ne ajută să-i dăm viață profesori, actori, muzicieni, medici, judecători, mame casnice, liceeni și studenți, familii care au copii la școală sau nu, companii agricole sau giganți industriali. Important e să fim împreună! Pentru copii!”, este mesajul ISJ Timiș

Cadre didactice, familiile copiilor/elevilor, ONG-uri, instituții și institute cu rol și/sau impact în educație, asociații culturale, studenți etc. se pot alătura proiectului.

Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în parteneriat cu toate unitățile de învățământ din județ, cu Instituția Prefectului Județului Timiș, Consiliul Județean Timiș, USAMVB Timișoara, CJRAE Timiș, Asociația Elevilor din Timiș și Consiliul Județean al Elevilor Timiș organizează, în perioada 30 mai-3 iunie a acestui an, TeamEdu – Festivalul educației din Timiș.
Pe parcursul Festivalului, activitățile vor avea un impact major în abordarea copilului și a stării sale de bine, în modificarea percepției familiei, a comunității asupra școlii, dar și a școlii asupra familiei.

Pe parcursul celor cinci zile vor fi organizate un târg al ofertei educaționale a liceelor timișene, un altul al ofertei universitare, spectacole, ateliere destinate copiilor, părinților, dar și cadrelor didactice, workshopuri de consiliere și orientare în carieră, activități ludice și de loisir, competiții sportive.

Comentarii

comentarii