Acasă Cultura Teatrul Național Timișoara a pregătit 10 spectacole în ianuarie, unele în premieră,...

Teatrul Național Timișoara a pregătit 10 spectacole în ianuarie, unele în premieră, altele nerecomandate minorilor

DISTRIBUIȚI

Teatrul Național Timișoara a pregătit 10 spectacole, în luna ianuarie 2022, unele în premieră, iar altele nerecomandate minorilor, care se vor derula în sala mare a instituției și în sala 2.

Boala familiei M, de Fausto Paravidino, este o reprezentanție pusă în scenă de regizorul Radu Afrim și se va juca duminică, 9 ianuarie 2022, în sala 2, de la ora 19:00, nerecomandat minorilor sub 14 ani. Familia M este bolnavă de bolile lumii (ei).

Duminică, 30 ianuarie, la Piața Roosevelt, de Dea Loher, un spectacol de Radu Afrim. Joi, 27 ianuarie, în sala mare: DON JUAN, Pe un scenariu de Ion-Ardeal Ieremia, după o idee de Max Frisch.

În 11 ianuarie și duminică, 23 ianuarie, de la ora 19:00, în sala mare. tntm prezintă: O SCRISOARE PIERDUTĂ, după I. L. Caragiale, un spectacol de Ada Lupu Hausvater.

Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese are loc în 14 ianuarie, de la ora 19, în sala 2. Spectacolul nu este recomandat minorilor sub 14 ani.

În 15 ianuarie, va  avea loc o premieră, în sala mare: Eminescu, un spectacol după un scenariu pe texte de poezie și publicistică semnate de poet.

În 19 ianuarie, Piesă pentru femei și bărbați, în 20 ianuarie, în sala 2.

Mătușa Iulia și condeierul, în 21 ianuarie,în sala mare, nerecomandat minorilor sub 16 ani. Vocile orașului. Central Park, în sala 2, în 27 ianuarie, Don Juan, în sala mare, iar în 30 ianuarie, Piața Roosevelt, în sala 2, nerecomandat minorilor sub 18 ani. Toate spectacolele au loc de la ora 19.

Comentarii

comentarii