Acasă Cultura Teatrul Național Timișoara propune noi ”Întâlniri la voi acasă”, timp de 3...

Teatrul Național Timișoara propune noi ”Întâlniri la voi acasă”, timp de 3 zile, pe canalul său YouTube

1502
DISTRIBUIȚI

În atenția iubitorilor de artă dramatică! Miercuri, vineri și duminică, Teatrul Național din Timișoara propune noi ”Întâlniri la voi acasă” pe canalul său YouTube

La întâlnirea online de, miercuri, 15 aprilie, de la ora 20, de pe canalul YouTube al Teatrului Național, sunt așteptați toți copiii, indiferent de vârstă, să se joace cu Pinocchio -atenționează Geta Petrovici, purtător de cuvânt.

Pinocchio – păpușa cioplită cu drag de Gepetto dintr-o bucată de lemn – e cam mincinos și zvăpăiat,  trece dintr-o aventură într-alta, dar, pentru că în sinea lui e un băiețel adevărat, își descoperă sufletul și învață valoarea prieteniei și a iubirii. 

Vineri, 17 mai, de la aceeași oră, 20, pe canalul său YouTube, în cadrul „Întâlnirilor la voi acasă”, Teatrul Naţional vă propune un spectacol despre credinţă, despre spirit şi despre încredere într-un loc al credinţei, al spiritului şi al încrederii. 

Iov, în excepţionala transpunere în versuri a poetului Şerban Foarţă, recreează povestea biblică a prea-iubitorului de Dumnezeu, greu încercat pentru devotamentul lui. Spectacolul a fost realizat în colaborare cu Episcopia Romano-Catolică de Timişoara și îl oferim în dar spectatorilor acum în Săptămâna Patimilor -atenționează Teatrul Național Timișoara.

Duminică, 19 aprilie, de la ora 20, pe canalul YouTube al Teatrului Național din Timișoara, se încheie această săptămână de sărbătoare.

Copiii au din nou o întâlnire online, de această dată cu Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, într-o adaptare a basmului Fraţilor Grimm.

Veveriţa şi Ursuleţul vor spune cea mai frumoasă poveste despre prietenie, povestea unei fete frumoase care şi-a găsit norocul acolo unde nu s-ar fi așteptat niciodată.

Aamintim că toate înregistrările spectacolelor difuzate pe canalul YouTube al Teatrului Național sunt disponibile până la 1 mai 2020.

Comentarii

comentarii