Acasă Cultura Teatrul Național Timișoara vă dă întâlnire cu teatru pe fotoliul de acasă

Teatrul Național Timișoara vă dă întâlnire cu teatru pe fotoliul de acasă

1351
DISTRIBUIȚI

Teatrul Național Timișoara așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul său minunat în serile de spectacol, după ce va trece criza provocată de Covid19. 

Până atunci, începând cu 25 martie, actorii Naționalului vă dă întâlnire cu teatru la dumneavoastră acasă și vă invită să transformați fotoliul în scaun de spectator în fiecare miercuri, vineri și duminică de la ora 20,00.

Toate spectacolele vor fi disponibile pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara din 25 martie, ora 20,00, până vineri 1 mai 2020; spectacolele pot fi accesate de pe siteul, www.tntimisoara.com , cât și de pe conturile de FacebookInstagram și Twittter ale Teatrului Național.

Seria ”Întâlniri la voi acasă” începe cu unul dintre cele mai atrăgătoare titluri din repertoriul Teatrului Național, SUNT O BABĂ COMUNISTĂ, pe un scenariu de Călin Ciobotari după romanul lui Dan Lungu.  

Dincolo de hohotul de râs, de muzică și de lumină, această comedie plină de energie pune în discuție dilema de viață a unei generații întregi și oferă un moment de reală comunicare pe o temă a trecutului care pare să modeleze încă prezentul.

Alături de cei doi protagoniști interpretați de  Claudia Ieremia și  Ion Rizea, din distribuție fac parte  Matei Chioariu, Roberta Popa, Doru Iosif, Călin Stanciu jr., Alecu Reus, Cristian Szekeres, Ana Maria Cojocaru, Iuliana Crăescu, Romeo Ioan, Ionuț Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi și Marin Lupanciuc. Regia artistică este semnată de Antonella Cornici, scenografia de Inocențiu Ieremia, coregrafia de Victoria Bucun; conceptul video de Andrei Cozlac, iar cel sonor de Sebastian Hamburger. 

Pe curând, prieteni dragi, la voi acasă! -este mesajul Naționalului timișorean.

Comentarii

comentarii