Acasă Economic “Technology Refreshment”, a III-a ediţie a IT Congress 2011

“Technology Refreshment”, a III-a ediţie a IT Congress 2011

535
DISTRIBUIȚI

Timp de două zile, centrul universului IT se mută la Timişoara. Cisco, EMC, VMware, HP, NetApp, Oracle, Xerox, Dell, Intel, IBM, Microsoft, Eset, Lexmark şi McAfee vin la IT Congress 2011 cu cele mai noi tehnologii IT. Într-un an al răsturnărilor şi (r)evoluţiilor tehnologice, cu fuziuni neaşteptate, noi tehnologii în portofoliile brand-urilor internaţionale, uniri de forţe, facilitarea accesului la tehnologii înainte "exclusiviste" şi schimbări majore pe piaţă, 14 dintre cei mai mari producători mondiali de tehnologii informaţionale şi sute de specialişti IT din centrul şi vestul ţării îşi dau întâlnire în 17-18 mai, într-un cadru în care demo-urile live şi discuţiile despre tehnologii şi soluţii IT de ultimă oră reprezintă un punct central: IT Congress 2011 – „Technology Refreshment”.

 Cisco, EMC, VMware, HP, NetApp, Oracle, Xerox, Dell, Intel, IBM, Microsoft, Eset, Lexmark şi McAfee au răspuns invitaţiei firmei timişorene ETA2U de a se reuni la cea de-a treia ediţie a celui mai mare eveniment dedicat specialiştilor IT din cadrul companiilor şi instituţiilor publice din vestul şi centrul ţării, un prilej de întâlniri, discuţii şi dezbateri asupra prezentului şi viitorului tehnologic, între cei mai buni producători şi cei mai activi consumatori, facilitând astfel accesul la tehnologii altădată inaccesibile multora dintre organizaţiile româneşti. 

“Criza a fost o şcoală destul de aspră care ne-a făcut pe toţi să căutăm soluţii şi să privim altfel activităţile operaţionale de business din cadrul firmelor. Dacă măsurile luate, în 2009 şi 2010, de cele mai multe organizaţii au fost măsuri pompieristice, de urgenţă, reducând costuri prin tăiere, supravieţuitorilor crizei este tot mai clar că le va fi greu dacă nu vor câştiga competitivitate şi eficienţă în activitate. După doi ani în care multe din investiţiile în IT au fost stopate, tot mai multe organizaţii privesc acum acest domeniu ca pe una din posibilele soluţii menite să răspundă acestor cerinţe. IT Congress 2011 îşi propune să supună atenţiei acele tehnologii şi soluţii care vor sta la baza schimbării şi relansării economice viitoare,” declară Stelian Câmpianu, Director Executiv, ETA2U.
În decursul celor două zile de eveniment, participanţii vor putea vedea, testa şi explora, împreună cu zeci de specialişti IT ai brand-urilor internaţionale, soluţii de ultimă oră menite să le eficientizeze afacerea, pe o piaţă tot mai competitivă. Cloud computing, soluţiile de back-up, securitatea informaţiilor, virtualizarea de server şi desktop, green IT-ul, management-ul documentelor tipărite, storage-ul, soluţiile accesibile şi customizabile în funcţie de nevoile şi bugetul clientului sunt doar cateva dintre numele ce ţin capul de afiş. Toate acestea pentru ca firmele beneficiare să investească eficient în tehnologie, prin cunoaşterea şi înţeleagerea posibilităţilor oferite de aceasta, gândind în contextul nevoilor lor şi dezvoltând expertiză tehnică şi strategică pentru a integra soluţiile cele mai potrivite, în vederea unei eficienţe maxime şi unor costuri minime. Tocmai în acest context ETA2U a lansat IT Congress în urmă cu trei ani, bucurându-se de sprijinul partenerilor săi strategici, brand-uri de top din industria IT mondială. Şi încă de la prima ediţie s-a menţinut profilul evenimentului: business-to-business, exclusivist, care aduce la un loc oameni cu interese comune, cunoscătorii şi pe cei care vor să cunoască, specialiştii uniţi de pasiunea pentru tehnologie. 
IT Congress 2011, cel mai mare eveniment de profil din vestul şi centrul ţării, se va desfăşura la Expovest Timişoara, în perioada 17-18 mai 2011, între orele 09:00 si 18:00.

Comentarii

comentarii