Acasă Sănătate Terapia laser oftalmologică și alte tehnici chirurgicale, aduse în actualitate la Timișoara

Terapia laser oftalmologică și alte tehnici chirurgicale, aduse în actualitate la Timișoara

DISTRIBUIȚI

În perioada 10-12 iunie 2022, s-a desfășurat la Timișoara sub patronajul Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara manifestarea medicală “Actualități și concepte avansate în terapia laser oftalmologică și alte tehnici chirurgicale”.

Cei doi coordonatori ai cursului, prof. dr. Mihnea Munteanu, șeful Clinicii de Oftalmologie din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, UMF “Victor Babeș”, și prof. dr. Horia Stanca de la UMF “Carol Davila” București.

De asemenea, la eveniment au participat medici specialiști invitați din Franța, Austria, Australia și România.

Ei au conferențiat despre cele mai noi tendințe în tratamentul laser al diverselor afecțiuni oftalmologice, despre tehnici actuale în chirurgia glaucomului și  cataractei și despre metode moderne de substituție sau regenerare corneană.

Auditoriul a fost reprezentat îndeosebi de medici tineri (rezidenți și specialiști), care au urmărit cu interes toate secțiunile educative ale acestei manifestări.

Cei doi organizatori constituie o echipă deja sudată în mai bine de 10 ani de manifestări științifice organizate la Timișoara, iar proiectele de viitor pe care le au sunt mai mult decât interesante. Felicitări și mult succes în promovarea școlii românești de medicină și a educației medicale de calitate! – este mesajul UMFT.

 

 

Comentarii

comentarii