Acasă Actualitate Terapia prin plutire. O experiență profund odihnitoare, care are darul să reseteze...

Terapia prin plutire. O experiență profund odihnitoare, care are darul să reseteze mintea și să regenereze corpul

DISTRIBUIȚI

Hotelul Ibis din Timișoara, desemnat recent cel mai popular hotel de 3 stele din România, dispune de un centru spa unic în orașul de pe Bega. “Floatingul” este una dintre cele mai puternice tehnologii din lume de relaxare profundă și regenerare ultrarapidă.

Dincolo de relaxarea cea mai profundă, această tehnologie susține dezvoltarea puterii mentale și schimbării fundamentale în stilul de viață, cu o gamă largă de utilizări terapeutice, educaționale și de dezvoltare personal, de la învățarea accelerată și rezolvarea creativă a problemelor, până la scăderea în greutate și ameliorarea artritelor și migrenelor.

 “Floatingul este terapia noastră vedetă, de care foarte puțină lume a auzit. În esență, doar dacă vă spun că o oră de terapie e echivalentă cu patru-cinci ore de somn, cred că vă atrag atenția. E considerată una dintre metodele cele mai puternice din lume, pentru odihna minții. Folosesc cuvântul odihnă, pentru că e mai puternic decât relaxare. E vorba de resetarea minții, pentru că în aceste bazinașe foarte simple, avem jumătate de tonă de sare amară și jumătate de tonă apă, practic, prin imponderabilitate, asociat cu efectul de deprivare senzorială, se obține această relaxare profundă, mentală, și de odihna întregului corp. Mental, fizic, emoțional, dacă vreți și spiritual. E un fel de antidot la contextul acesta în care trăim, cu bombardament informațional fără precedent. Creierul nostru nu mai poate să absoarbă și dacă nu avem grijă să ne oferim pauza mentală, emoțională, fizică, în care să ne reîncărcăm”, a declarat Florina Costinaș, care a adus la Timișoara serviciile de terapie prin plutire, masaj și meditație Reborn.

Practic, prin tehnica anulării gravitației, adică plutirea într-un bazin cu 25 de centimetri de soluție saturată de sulfat de magneziu (sare amară, topită în aceeași cantitate de apă), combinată cu reducerea stimulilor externi precum lumina și sunetul, utilizatorul este eliberat de constrângerile corpului dobândind o nouă putere de concentrare, claritate mental și creativitate. În plus, magneziul își face drum prin piele și oferă beneficii extraordinare de sănătate holistică întregului sistem nervos, muscular și scheletic.

“Odihna adevărată este noul lux. Asta e promisiunea noastră de brand, în contextul în care te odihnești din ce în ce mai greu. Poate că e un lux, e premium luxury, dar conceptul este cu foarte puțini oameni deodată, tocmai pentru a contrabalansa oferta de masă care mai există pe piață. Propunerea noastră e de nișă”, a mai spus Florina Costinaș.

O experiență exclusivă și completă de odihnă profundă, în care plutirea este precedată de un masaj relaxant în clasicul jacuzzi și completată o saună cu infraroșu.

Comentarii

comentarii