Acasă Administraţie Terenul dat de primărie pentru sala polivalentă nu e deloc liber de...

Terenul dat de primărie pentru sala polivalentă nu e deloc liber de sarcini

540
DISTRIBUIȚI

Declararea terenului din zona stadionului „Dan Păltinişanu” ca liber de sarcini, pentru ca primarul Nicolae Robu să poată oferi zona pentru construcţia unei săli polivalente va crea mari probleme Primăriei Timişoara, avertizează Călin Dobra, şeful CJ Timiş, cel car vrea „la concurenţă” sala la Giroc. Aceasta pentru că pe acel teren e o bază sportivă, iar pentru desfiinţarea acesteia e nevoie de o hotărâre de guvern. Care nu există.

„Referitor la terenul pentru sala de sport, eu cred că primăria şi primarul iau în glumă acest subiect. Acolo sunt acte doveditoare că există o bază sportivă, inclusiv în fişa de inventar a zonei, există hotărâri de consiliu local care spun că acolo este bază sportivă. Iar legea spune că pentru ca să demolezi o bază sportivă trebuie în acest sens emisă o hotărâre de guvern, nu ai voie să faci un asemenea demers fără hotărâre de guvern,  care include acceptul de demolare şi care te obligă să construieşti o altă bază sportivă la schimb. Am văzut demers primăriei şi sunt sigur că instituţiile abilitate vor face demersurile necesare”, a declarat Călin Dobra.

Despre mult aşteptata întâlnire de la Compania Naţională de Investiţii, legat de această sală, la care să participe primarul şi şeful Consiliului Judeţean, aceasta nu a mai avut loc, iar Dobra consideră că asemenea întâlniri nu îşi au rostul atâta timp cât sunt aduse în prim plan „chestii de genul dezmembrării unei baze sportive fără hotărâre de guvern”.

Comentarii

comentarii