Acasă Actualitate Test negativ de COVID – 19 pentru Dominic Fritz. Primarul ales al...

Test negativ de COVID – 19 pentru Dominic Fritz. Primarul ales al Timişoarei va rămâne în autoizolare

1399
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz, ales de timișoreni să ocupe în următorul mandat funcția de primar al orațului, a efectuat marți dimineața testul care relevă prezența Covid 19. El a anunțat că a primit rezultatul testării și vestea bună este că acesta a fost negativ. El era suspect de infectare, după ce luni intrase în contact cu o persoană confirmată pozitiv, marți seara. Deocamdată, repreprezentantul USR rămâne în autoizolare și va repeta testul.

”Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârșitul săptămânii.

Subliniez că datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost ”contact direct”. Recomandarea mea pentru voi toți este să purtați mască și să păstrați distanța oriunde puteți, chiar și când sunteți cu prieteni sau colegi. Șansele ca în următoarele luni să intrați în contact cu o persoană infectată sunt mari și singura cale să evitați carantina obligatorie este să respectați acele reguli”, a anunțat Dominic Fritz.

Marţi, Fritz a avut mai multe întâlniri, printre care cu prefectul judeţului Timiş, Liliana Oneţ şi conducerea Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Comentarii

comentarii