Acasă Cultura TESZT 2009

TESZT 2009

DISTRIBUIȚI

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Euroregional de Teatru Timişoara – TESZT, organizat de Teatrul Maghiar Timişoara, îşi va deschide porţile vineri, 22 mai, cu “Prometeu”, ultima premieră prezentată de Teatrul Maghiar timişorean în această stagiune, un spectacol-mişcare montat de Katona Gabor. Prin acest festival, care se va desfăşura în perioada 22-29 mai, se urmăreşte promovarea multiculturalităţii, o caracteristică a Timişoarei şi a Banatului, precum şi consolidarea legăturilor dintre teatrele din regiune.
Numărul spectacolelor prezentate publicului creşte anul acesta faţă de primele două ediţii, iar, pe lângă spectacole în limbile română şi maghiară, organizatorii au inclus în program şi producţii în sârbă, engleză şi germană, precum şi reprezentaţii pentru copii.
Biletele şi abonamentele pentru spectacolele din cadrul festivalului au fost puse în vânzare, preţul întreg pentru un spectacol la Sala Mare fiind de 16 lei (8 lei pentru pensionari, elevi şi studenţi), respectiv de 10 lei pentru spectacolele jucate la Sala Studio (5 lei pentru pensionari, elevi şi studenţi) şi de 5 lei la spectacolul pentru copii “Hansel şi Gretel”. Există şi două tipuri de abonamente, la preţuri avantajoase. Detalii despre acestea, dar şi despre programul celor opt zile de festival, se pot afla la casieria Teatrului Maghiar (de unde se şi cumpără), deschisă de luni până vineri între orele 12-17 sau pe e-mail (ticket@theater-csikygergely.ro).

Comentarii

comentarii