Acasă Cultura The Bandits din Timișoara lansează ”Era Digitală”

The Bandits din Timișoara lansează ”Era Digitală”

603
DISTRIBUIȚI

Trupa The Bandits a lansat al doilea single, piesa Era Digitală – o satiră la adresa societății și timpurilor pe care le trăim. Melodia a fost înregistrată, produsă și mixată la Music Hub TM, care vrea să sprijine tinerele talente din zona de vest a țării și să faciliteze accesul artiștilor la echipamente de calitate.  Studioul Music Hub TM îsi va deschide porțile pentru toți artiștii din zona de vest, miercuri 8 septembrie, ora 16:00.

“Lucrăm împreună de un an de zile, ne-am propus să lansăm un album rock, cu influențe balkanice și mult umor. Abordăm un sound vintage cu influențe moderne și nu vrem sa demonstrăm ceva anume, dar credem că era digitală ne face mai sedentari și mai proști.” spune Răzvan Munteanu – solistul vocal.

Formația The Bandits s-a născut în plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie -chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi și Răzvan Munteanu – voce. Trupa lucrează la primul album și în următoarea perioadă va lansa mai multe piese.

Era Digitală este o producție realizată în studioul Music Hub Tm, înregistrată, mixată și masterizată de Sorin Stroie, un tânăr chitarist de doar  22 ani. El a realizat și video-ul piesei. Ceilalți trei membrii ai trupei au mai cântat împreună în trecut în proiectul The Weekend Band.

 

Comentarii

comentarii