Acasă Actualitate Tiberiu Ceia – marele cântăreț de muzică populară al Banatului – a...

Tiberiu Ceia – marele cântăreț de muzică populară al Banatului – a fost ales să reprezinte imaginea Blue Diamond

DISTRIBUIȚI

Tiberiu Ceia – marele cântăreț de muzică populară, cel mai de seamă reprezentant al Banatului – a fost ales să reprezinte imaginea Blue Diamond din Timișoara.

Tiberiu Ceia este născut pe data de 16 iulie 1940 în Timișoara și încă de la frageda vârstă de cinci ani a început să cânte prin casă odată cu muzica Ioanei Radu și a Mariei Lătărețu, în timp ce acestea erau difuzate la radio.

La 5 ani, la Grădina Capitol din Timișoara, Tiberiu Ceia a cântat “Cruce albă de mesteacăn”, cântec învățat de la tatăl său. Debutul său oficial a avut loc în anul 1967, pe scena Operei din Timișoara.

Pentru muzică, în 1978 și-a abandonat cariera de profesor de literatură română, pe care și-o dorise. Chiar dacă muzica l-a purtat prin toată lumea, “acasă” a fost mereu pentru el Timișoara, Banatul, România. A lansat numeroase piese pe 18 albume, cel mai cunoscut și îndrăgit dintre ele fiind “Frumoasă-i vecina noastră”.

Tiberiu Ceia: Frumoasă vecina noastră Scoate capul pe fereastră…. Blue Diamond: Numai dacă folosește produsele noastre…!

”Fericirea vine din lucruri mărunte, spun unii, însă de multe ori nu avem nici relaxarea, nici disponibilitatea să le identificăm, pentru că nu avem timp sau suficienți bani să ne permitem să ne oprim din goana cotidiană pentru a ne bucură de ele.

Lipsa: timpului, banilor, posibilității de a-i ajută pe cei din jur, recunoașterii sau succeselor notabile ne șubrezesc încrederea în noi, sănătatea și ne îndepărtează tot mai mult de sursă fericirii care este în noi”, este mesajul Blue Diamond.

 

 

Comentarii

comentarii