Acasă Actualitate Țiganii lui Lungoci, bătaia de joc a Bisericii Ortodoxe din Banat! ...

Țiganii lui Lungoci, bătaia de joc a Bisericii Ortodoxe din Banat! – Video

5996
DISTRIBUIȚI

Unul din marii discipoli ai ticălosului Paisie Lugojeanul, episcopul vicar hoț, este preotul paroh Sorin Lungoci, din cadrul bisericii situată pe strada ”Sfinții Petru și Pavel”, Viile Fabric. Aici, așa cum am scris în numeroase rânduri, Lungoci, împreună cu Sfercoci (ce nume idioate), au distrus sănătatea preotului Mihai Pop, care a decedat. Nu știu care este mai ticălos, Lungoci sau Sfercoci, dar despre Lungoci avem informații, fapte, date, care-l pun la stâlpul infamiei. El trebuie dat afară din Biserica Ortodoxă!

Ce a făcut? Așa cum deja o parte dintre cititori a aflat deja, a permis siluirea regulilor ortodoxiei, mai exact, a permis unui grup de țigani să facă un ritual satanic în biserica, pentru care eu, personal, îl invit să jure, ca și țiganii lui, că… nu luat bani de la ei! Ce a făcut? În cârdășie paranoidă cu aceștia, a permis accesul unui grup de țigani, aflați într-o situație conflictuală familială, să profaneze spațiul sacru al bisericii în care acest Lungoci își face de cap de ani de zile, profitând de bunătatea IPSS Ioan, și având spatele asigurat de netrebnicul întunecat episcop-vicar Paisie (cel întunecat!).

Filmul ce a făcut deja ”deliciul” pe Facebook, promovat și de alte publicații s-ar putea să șocheze! Sub ”bagheta magică” a parohului aliat cu țiganii în practici satanice, Lungoci acceptă profanarea Bibliei prin rostirea jurămintelor din care ar trebui să înțelegem că ”socrul nu a avut relații intime cu… nora”. Am folosit un eufemism, sub ghilimele…

Lungoci, afară din funcția de paroh, așa se prezintă el, deși este, culmea, consilier pe probleme de EDUCAȚIE în cadrul Mitropoliei. Cum poate să fie un astfel de ins consilier pe educație? Asta aș face dacă aș fi în poziția de decizie, afară cu toți ticăloșii care întinează Biserica Ortodoxă, afară cu escrocii care au modelul Lungoci – Sfercoci (despre ultimul, într-o ediție viitoare) și care promovează ca preoți în parohie nu valori, ci ”pușculițe”, nu preoți cu har, ci ”preoți cu bar” și lista poate continua…

Apropos, Lungoici & Sfercoci, nu vă mai lăudați cu blestemele, nu mi-e fiică de ele, venind din gurile unor bandiți cu haine de fațadă, lăsați blestemele pentru țiganiada din care faceți parte!

UPDATE:

Conform Biroului de presă al Arhiepiscopiei Timișoarei, în dimineața zilei de 10 ianuarie, o Comisie de la Centrul Eparhial a efectuat un control la biserica din Ghiroda.

Concluziile desprinse în urma cercetării sunt; ”preotul Sorin Lungoci și-a exprimat părerea de rău pentru cele întâmplate și a precizat că aceasta nu este o practică uzuală a dânsului și nici a respectivei biserici parohiale. Preotul în cauză a mărturisit, cu părere de rău, că a fost nevoit să cedeze la presiunea exercitată de către cetățenii care apar în înregistrarea video, din dorința de a detensiona situația conflictuală și pentru a evita manifestările violente în lăcașul de cult. În urma celor constatate, preotul Sorin Lungoci și-a înaintat demisia din funcția de consilier la Centrul Eparhial, începând cu data de astăzi. Preotul în cauză rămâne coslujitor la parohia Timișoara Viile Fabric, fără atribuții de conducere. Centrul Eparhial regretă profund cele întâmplate și precizează că, astfel de ”jurăminte” nu fac parte din practica liturgică a Bisericii Ortodoxe.”

Comentarii

comentarii