Acasă Actualitate Timeea, tânăra de 24 de ani decedată în groaznicul accident de la...

Timeea, tânăra de 24 de ani decedată în groaznicul accident de la Păuliș, era absolventă a Universității de Vest din Timișoara și profesoară de religie la Școala Mihai Eminescu din Arad

DISTRIBUIȚI

Un groaznic accident desprins parcă dintr-un film de groază a avut loc vineri pe raza comunei Păuliș, pe DN 7. Un excavator aflat pe un trailer a căzut pe un autoturism în care se aflau două tinere. La volan era Timeea iar ca pasageră era sora ei, Roberta, ambele tinere fiind din Săvârșin.

La doar 24 de ani, împliniți de două zile, Timeea R. a sfârșit tragic în accidentul din această seară, un accident pe cât de tragic pe atât de stupid. Excavatorul pur și simplu a căzut de pe trailer direct pe mașina în care se aflau cele două tinere surori, nefiind ancorat corespunzător de cei care-l transportau. Roberta a scăpat cu viață, dar cu multiple fracturi și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean din Arad.

Timeea R. era absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie, iar din această vară a devenit profesoară de religie la una dintre școlile bune ale Aradului, Școala „Mihai Eminescu”. În precedentul an școlar, Timeea a predat limba și literatura română la școala din Petriș, în județul Arad, scrie specialarad.ro.

Comentarii

comentarii