Acasă Sport Timişorenii antrenaţi de campioni, la cel mai nou club de fitness din...

Timişorenii antrenaţi de campioni, la cel mai nou club de fitness din oraş

DISTRIBUIȚI

Multiplul campion de culturism, timişoreanul Tiberiu Horvath a devenit patron. El este acţionar la cel mai nou club de fitness deschis la Timişoara. În plină criză, culturistul Tiberiu Horvath, împreună cu Mihaela Giurici au amenajat una dintre cele mai moderne săli de fitness şi culturism din oraş.

Clienţii, ajutaţi să-şi schimbe ideile preconcepute

La „Hard Core Fitness”, timişorenii vor fi antrenaţi chiar de către patron. Tiberiu Horvath, alături de un alt instructor, va întocmi programe individuale pentru fiecare client şi le va dicta şi un regim alimentar echilibrat, dacă este cazul. Investiţia în sala aflată pe Lidia 120 A este de peste 100.000 de euro. Aparate de ultimă generaţie aduse din toată Europa îi aşteaptă, de luni, pe timişorenii pasionaţi de culturism sau fitness.

„M-am săturat de instructori plictisiţi şi de suplimente nutritive prescrise după ureche, doar pe ideea că trebuie vândută marfa. Fiecare client, dacă doreşte, va avea un program porpriu şi i se vor recomanda cele mai eficinte suplimente nutritive, vitamine sau proteine. Clientul nostru trebuie să ştie exact ce face, dacă vine cu o idee greşită voi încerca să i-o schimb”. Tiberiu Horvath practică culturismul din 1986. Imediat după revoluţie, a participat la primele concursuri. În prezent, este vicecampionul României la categoria 80 de kilograme. La 18 ani era deja instructor de culturism. Preţul unui abonament lunar în sala împărţită pe două etaje, cu duşuri şi saună separate pentru bărbaţi şi femei, este de 80 de lei. Sala este deschisă de luni până vineri, între orele 8-24, sâmbătă între 10-22, iar duminică, de la 10 la 16.

Comentarii

comentarii