Acasă Actualitate Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru un proiect de hotărâre...

Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru un proiect de hotărâre privind tarifelor de pornire a licitațiilor pentru închirierea unor spații din Bastionul Maria Theresia

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a inițiat astăzi, 07 mai 2024, procesul de transparență decizională, în conformitate cu Legea nr. 52/2003, lansând proiectul de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 290 din 19 decembrie 2023, privind aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024.

Acesta se referă la propunerile de modificare a tarifelor de pornire a licitațiilor pentru închirierea unor spații din Bastionul Maria Theresia, închiriere unor spații din cadrul Palatului Administrativ al CJ Timiș și închirierea unor bunuri și suprafețe aparținând Aerodromului Cioca.

Documentația este accesibilă pe pagina web a instituției și în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Completare-HCJT-tarife-judetene.pdf.

Timișenii sunt invitați să contribuie cu propuneri, sugestii sau opinii consultative referitoare la proiectul legislativ, în cadrul procesului de transparență decizională. Contribuțiile pot fi trimise până la data de 17 mai 2024, fie electronic la adresa cornelia.paraipan@cjtimis.ro , fie prin poștă la adresa Consiliului Județean Timiș, sau direct la sediul instituției, la Registratură.

Toate materialele transmise trebuie să includă mențiunea „Propuneri referitoare la Proiectul de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 290/19.12.2023 privind aprobarea tarifelor de interes județean și a prețurilor de pornire la licitații pentru anul fiscal 2024.”

Propunerile, sugestiile și opiniile consultative vor fi publicate pe pagina web a instituției și în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa:: https://www.cjtimis.ro/informatii-publice/registre/registru-pentru-consemnarea-propunerilor-sugestiilor-sau-opiniilor-conform-legii-52-2003/ .

De asemenea, se poate organiza o întâlnire publică pentru dezbaterea proiectului legislativ, dacă există o solicitare scrisă din partea unei asociații legal constituite sau a unei alte autorități ori instituții publice, până la data de 17 mai 2024.

Comentarii

comentarii