Acasă Cultura Timishort Film Festival caută voluntari

Timishort Film Festival caută voluntari

DISTRIBUIȚI

Asociaţia Română a Filmului Independent organizează în perioada 6-10 mai Festivalul Internaţional de Film Timishort, care îşi propune să descopere filme de scurt-metraj de autor, precum şi o selecţie a celor mai bune filme de autor de lungmetraj ale timpului. De asemenea, după cum informează organizatorii, festivalul îşi propune să adune personalităţi ale cinematografiei mondiale, autori consacraţi şi critici de film care să dezbată problema filmului contemporan de autor.
În paralel, festivalul vrea să promoveze tineri studenţi sau absolvenţi ai şcolilor de film într-o secţiune specială a festivalului, numită Schools Visit, acordând tinerilor cineaşti şansa să îşi prezinte filmele în faţa unui public avizat, format din specialişti de film.
Pe intreaga durată a festivalului se vor organiza şi workshop-uri creative, unde tinerii cinefili vor putea învăţa paşii autoratului. 
Cum până la festival au rămas mai puţin de trei săptămâni, organizatorii Andreea Dinca (director executiv), Cristina Docea (director administrativ), Andra Vaida (asistent de proiect), Ela Duca (asistent de proiect), Mădălina Sauca (artist multimedia), regizorul Paul Negoescu (director artistic) şi criticul Mihai Fulger (selecţioner), cheamă la apel voluntari pentru mai buna desfăşurare a festivalului.
Voluntarii se vor ocupa de organizare, guest management, promovare, foaia festivalului şi documentare foto-video.
Cei interesaţi, sunt rugaţi să trimită un mail la andra@timishort.ro, care să conţină câteva informaţii personale, cum ar fi: numele complet, numărul de telefon, adresa e-mail, vârsta şi domiciliul stabil (oraşul), dacă sunteţi elev/ă sau student/ă şi la ce liceu/facultate (anul, specialitatea), limbile străine cunoscute, dacă posedaţi carnet de şofer, disponibilitatea dvs. de timp în perioada 15 aprilie – 11 mai (în cazul în care sunteţi plecat/ă din oraş sau aveţi un anumit orar de lucru etc.), dacă aţi mai participat la organizarea altor evenimente la Timişoara şi care au fost atribuţiile dvs., ce v-a plăcut sau nu la activitatea respectivă.
Mai multe despre festival puteţi găsi şi pe www.timishort.ro

Comentarii

comentarii