Acasă Actualitate TIMIŞOARA – Conducătorii de autovehicule de peste 1,9 tone, care parchează în...

TIMIŞOARA – Conducătorii de autovehicule de peste 1,9 tone, care parchează în alte locuri decât cele destinate, riscă sancțiuni

DISTRIBUIȚI

O hotărâre a Consiliului Local Timişoara privind parcarea vehiculelor grele pe teritoriul Municipiul Timişoara, stă la baza unei acţiuni demarate zilele acestea de Poliţia Locală.
În conformitate cu noile prevederi, se interzice staţionarea voluntară a vehiculelor cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 1,9 t pentru transportul de marfă şi a vehiculelor care au mai mult de 9 locuri pe scaune pentru transportul de persoane pe drumurile publice şi terenurile aparţinând domeniului public sau privat ale municipiului Timişoara.
Parcarea acestor vehicule este permisă numai în autobaze sau în locuri speciale destinate acestui scop semnalizate prin indicatoare sau marcaje şi avizate de către Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara.
La nivelul Municipiului Timișoara aceste locuri sunt pe str. Gării nr. 6-7, str. Iulie Maniu nr. 54, Ioan Slavici nr. 75, Calea Dorobanților nr. 59, CFR Timișoara Est nr. 5A, Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 63, str. Ion Heliade Rădulescu nr. 1, str. Gării nr. 1, str. Ștrandului, vizavi de imobilul cu nr. 6.
Cei care nu respectă prevederile legale riscă sancțiuni de la 1000 la 2500 lei. Numai în cursul zilei de ieri au fost depistate în mai multe zone un număr de 112 autovehicule din această categorie parcate în alte zone decât cele menționate, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni. Verificările vor continua și în perioada următoare.

Comentarii

comentarii