Acasă Economic Timișoara devine Orașul joburilor, la Angajatori de top 2019

Timișoara devine Orașul joburilor, la Angajatori de top 2019

728
DISTRIBUIȚI

Timișoara devine orașul joburilor își deschide din nou porțile și te așteaptă cu o mulțime de surprize, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, între 18-19 octombrie 2019, la Angajatori de top 2019.

”Noi ne-am înarmat cu răbdare, experiență și voie bună și te invităm și pe ține să iei parte la călătoria spre jobul visat și spre carieră mult dorită în Orașul Joburilor”, îndeamnă organizatorii.

Cu acest prilej, ai ocazia să interacționezi direct cu 70 dintre cei mai doriți angajatori.

Ai posibilitatea să aplici la o paleta diversă de joburi din domenii precum: IT&C, Inginerie, Automotive, Retail, Financiar-Bancar, Servicii&BPO, Producție, etc. Mai exact, la peste 3000 de joburi.

Dacă vrei să fii la curent cu tendințele din IT&C, nu trebuie să ratezi TechTalks – evenimentul care susține comunitatea IT din Timișoara.

În cadrul workshop-urilor de carieră, poți află care sunt abilitățile soft și hard în care trebuie să investești în continuare astfel încât să devii un candidat remarcat de angajatori.

Dacă ești la început de carieră sau vrei să afli cum ar trebui să procedezi, dacă ești interesat de schimbarea domeniului de activitate, poți discuta direct cu specialiștii în HR de la standul CV Experts.Comentarii

comentarii